Ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Ποιοτικές ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων
με εγγυημένα αποτελέσματα

Ανακαίνιση σπιτιών, καταστημάτων και γραφείων
στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κατοικιών, καταστημάτων και γραφείων με ευχαρίστηση και δημιουργικότητα.

Σας παρέχουμε τη σωστή οργάνωση και σχεδιασμό στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η επιχείρησή μας θα σας δώσει τις σωστές ιδέες και λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Μην χάνετε λεπτό καλέστε μας τώρα για ραντεβού. Σε αυτή την πρώτη επαφή μην διστάσετε να εκφράσετε τυχόν επιφυλάξεις ή σκέψεις σας σχετικά με τις εργασίες, τον τρόπο δουλειάς μας ακόμα και το ευαίσθητο θέμα του κόστους.

Ποια είναι τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την ανακαίνιση του χώρου σας;

 

  1. Επισκεπτόμαστε τον χώρο προς ανακαίνιση

Μετά από την πρώτη μας επικοινωνία εφόσον το επιθυμείτε επισκεπτόμαστε τον χώρο που σκοπεύετε να ανακαινίσετε. Αυτό γίνετε για να αποκτήσουμε και εμείς ως ειδικοί μια ολοκληρωμένη αντίληψη των αναγκών, των προβλημάτων και των ιδιαίτερων απαιτήσεων που μπορεί να έχει ο χώρος προς ανακαίνιση.

Γίνεται η επιμέτρηση του χώρου πριν την ανακαίνιση που θα μας βοηθήσει να μελετήσουμε το χώρο σας καλύτερα.  Έτσι ώστε να έχουμε μια ακριβή εικόνα για την σωστή διατύπωση και κοστολόγηση της ανακαίνισης διαμερίσματος σας. Περιλαμβάνονται και ο προγραμματισμό των εργασιών και η παρουσίαση των προτάσεων μας για σας.

Για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση σας δεν παραλείπουμε να τραβήξουμε φωτογραφίες τους απαραίτητους χώρους.  Όλες οι εργασίες τις συμφωνίας μας θα τηρηθούν  με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  1. Παρουσίαση της προσφοράς μας για την ανακαίνιση σπιτιού.

Για την διαδικασία εκτίμησης των εργασιών για μια ανακαίνιση σπιτιού χρειαζόμαστε το χρονικό περιθώριο 4- 5 ημερών.

Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος ορίζουμε ένα ραντεβού στο χώρο όπου σας παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια την ανακαίνιση κατοικίας σας και την φυσικά την πρόσφορα της εταιρίας μας. Η προσφορά επίσης αναλύει τον τρόπο πληρωμής και το χρονοδιάγραμμα.

Κατόπιν συμφωνίας και από τις δυο πλευρές αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση διαμερίσματος σας με όσα έχουν προσυμφωνηθεί.

  1. Έναρξη των εργασιών για την ανακαίνιση κατοικίας.

Οι εργασίες λοιπόν της ανακαίνισης σπιτιού ξεκινούν την επομένη μέρα. Πραγματοποιούμε τις επαφές μας με τους προμηθευτές της εταιρίας μας ώστε να επιλέξουμε τα κατάλληλα υλικά για τις αλλαγές που σκοπεύουμε να κάνουμε.

Με την πολυετή εμπειρία μας θα σας εξασφαλίσουμε την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Ιδιαίτερη σημασία δίνει η επιχείρησή μας στον συντονισμό των εργασιών στην ανακαίνιση του χώρου σας. Η επιχείρησή μας είναι υπεύθυνη για τις τεχνικές εργασίες που γίνονται. Τα έμπειρα συνεργεία μας εξασφαλίζουν το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα στον ελάχιστο χρόνο.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την ανακαίνιση σας

Όλες οι εργασίες στις ανακαινίσεις που αναλαμβάνουμε είναι μελετημένες , με εγγυημένη ποιότητα και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί μαζί σας και είμαστε διπλά σας μέχρι την παράδοση του έργου.

Η συνεργασία μας με τους καλύτερους προμηθευτές, σας διασφαλίζει ότι οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας θα δουλεύουν στις ανακαινίσεις σας χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά υλικά.

Δώστε μας την ευκαιρία να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας, με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας επιτρέπει να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο ανακαίνισης.

Η επιλογή της σωστής εταιρείας για τη διαχείριση των εργασιών σας θα είναι αποδοτικότερη, καθώς προσφέρει εξοικονόμηση κόστους.